torsdag 5 maj 2011

Idag är det dagen V

Dagen V = den första dagen för att förtidsrösta i regionvalet - en viktig dag, både sorglig och rolig. Sorgligt att det ska behövas och på grund av administrativt slarv bland organisatörerna! Rolig därför att det ger oss en chans att få en bättre sjukvård i regionen - för det är detta valet handlar mest om. Mer än 90% av budgeten går till sjukvården. FP gjorde mycket gott när vi satt med i ledningen förra mandatperioden, nu vill vi fortsätta det goda arbetet. Det finns mer att göra.
Infrastrukturfrågor är viktigt för hela regionens utveckling, t ex att det finns tillräckligt med spår för spårbunden trafik, att kollektivtrafiken har ett lättbegripligt avgiftssystem och att vi bygger bort bilköerna i och runt Göteborg.
Och kulturen! Den som gör oss till människor, den som hjälper oss att se på vår omvärld med andras ögon och inte bara våra egna, den som vidgar sinnet och ger oss upplevelser som inte kan köpas för pengar. Jag skulle kunna räkna upp massor med viktiga frågor men nöjer mig med att ge dig länken till FPs program för regionen.

Viktigast av allt - att du går och röstar. Idag är första dagen du kan göra det. Röstkort har du fått - på det står var och när du kan rösta. Gör det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar